Gaming

Ta ditt spelande till nästa nivå

Om du är en seriös spelare vet du säkert hur viktigt det är att ha en bra miljö att spela i. En skön datorstol, bra tangentbord och mus, en eller flera skärmar samt kanske också VR-glasögon och andra tillbehör. För att du ska kunna nå högsta nivån i ditt spelande behöver du också förbereda rummet med skön inredning och belysning.

En ryamatta från Trendcarpet ger en mjuk och skön grund att ligga på när du spelar, och är bra att ha under gamingstolen så att du inte orsakar repor på golvet. Nu kan du spela även när det är mitt i vintern och kallt ute, och behöver inte oroa dig över att frysa om fötterna. Här finns ryamattor med både lång och kort lugg, vilket ger en skön och mysig känsla för tårna när du njuter av långa spelarsessioner framför datorn.

Inred ditt spelrum

Att ha ett helt rum som endast är avsett för spelande gör det möjligt för dig att fokusera och nå högre nivåer i dina spel. Kanske du har planer på att bli professionell e-sportare eller har länge haft drömmar om att ägna dig helt och fullt åt sina favoritspel. Om du framför allt spelar på konsoler, bör du ha en särskild plats i rummet avsedd för TV:n. Placera denna så att den inte står mittemot fönstren, detta gör det möjligt att undvika solreflexer. Du behöver också en stadig och rymlig TV-bänk där du kan ha dina konsoler och speltillbehör som handkontroller.

Hitta bra utrustning

Med rätt utrustning är det lättare att komma till högre nivåer i ditt spelande. Det finns många olika TV-spelskonsoler du kan köpa till ditt spelrum, både nya modeller och mer retro sådana som Commodore 64 och Amiga. Att investera i bra hörlurar kan också höja upplevelsen avsevärt, då du nu kan köpa brusreducerande hörlurar som stänger ute störande ljud.