Gaming

Gamingcentret “Inferno Online”

Om du är en person som tycker om att spela spel över Internet, då har du kommit till rätt plats. Inferno Online är världens största gamingcenter och ligger i

Bra keyboard när man spelar

Stockholm på Odengatan. Här kan man spela PC eller XBOX One spel med andra som precis som du också gillar att spela. Öppettiderna är 10.00 till 00.00 alla dagar utom Fredagar och Lördagar då de har öppet 10.00-21.30 och sedan 22.00-08.00. Om man vill vara säker på att få en dator bredvid kompisen så kan man boka tid och de har även olika erbjudande som VIP, barnkalas med mera.

Behöver du lite paus från spelandet? Titta då in hos Avionero där du kan kolla priser, tider med mera. Har du hört talas om nattugglor? De är precis som en del av oss som tycker om att sitta uppe sent in på morgontimmarna och spela. Nä, ugglor spelar inte, du har helt rätt. Om du är sugen på ett nattgibb då kan du boka en tid hos Inferno Online och spela från 22.00 till 08.00 på morgonen. Om du blir hungrig när du spelar då kan du vara helt lugn, Frasses finns här. Deras mat är den enda som accepteras och får ätas vid datorerna. Mer information får du på deras hemsida om hur du beställer med mera.

Vilka spel kan du spela på Inferno Online? Du kan spela MMORPG spel som Aion och Guild Wars där du spelar med och mot tusentals andra spelare runt om i världen. Dota 2, league of legends som är MOBA spel som är ett spel där man på en karta med vägar gör vissa saker och man kan inte lämna spelet då man får en dålig rankning och inte precis snällt mot laget du spelar med. Här handlar det om teamplay. Andra spel kategorier är Strategy, RPG, Racing, Simulering, Adventure med mera.

Två som spelar

Gamingcentret Inferno Online köptes av Esportal 2017. Detta spelcenter har varit och är fortfarande platsen där världens bästa spelare och lag föddes. Har ni hört talas om “Ninjas in Pyjamas?” De har sitt eget “klanrum” vilket är ett rum där gruppens medlemmar sitter och spelar, samtalar med mera. I dag har gamers som satsar på att bli berömda lika stora chanser att lyckas som de som satsar på att bli bra inom en traditionell idrott.